Ajankohtaista

14.04.2017

Tervetuloa tutustumaan juuri julkaistuun juukalainen.fi -nettisivustoon!

Juukalainen.fi on palvelu kaikille juukalaisille verkostoyhteistyön parantamiseksi. Olipa asiasi tai tapahtumasi pieni tai suuri, kaipasitpa vapaaehtoisia tai ammattilaisten apua hankehakemukseen tai muuhun toimintaan, ilmoita niistä kauttamme tai ota yhteyttä Katriina Pehkoseen. Tule mukaan rakentamaan yhdessä aktiivisempaa Juukaa!

Yhteistyöstä voimaa! -hankkeen yhtenä tärkeimpänä osa-alueena on tiedottaminen. Tämän juuri julkaistun nettisivuston tarkoitus on olla helposti lähestyttävä, positiivinen ja käytännöllinen tapa jakaa tietoa -  niin yhdistystoimijoille kuin kaikille muillekin juukalaisille, mökkiläisiä ja täällä muuten aikaansa viettäviä tietenkään unohtamatta! Sivujen avulla haetaan lisää positiivista näkyvyyttä ennen kaikkea juukalaisille yhdistyksille, mutta se on samalla myös kaikkien juukalaisten arjen tapahtumatiedon näkyvin tiedotusväline.

Juukalaisten nettisivut ovat toiminnallinen sekä käytännönläheinen väylä ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen ja yksi oleellinen osa sivustoa on tapahtumakalenteri. Juuan kunnan sivuilla ja juukalainen.fi -sivuilla oleva kalenteri on uudistuksen myötä yksi ja sama kalenteri, siis molemmilla sivuilla. Tapahtuman lisäämistä on helpotettu luomalla netissä täytettävä lomake, jolla kalenteritapahtuma lisätään.

Tapahtumakalenterin lisäksi sivuilla on juukalaisten yhdistysten esittelyt yhteystietoineen, juuan kylien omat sivut sekä Kolinseutulaiset, joka on Kolin seudun kehittämisyhdistyksen toimita-alueen oma paikallisnetti.    Sivuilta löytyy jatkossa enevässä määrin ajankohtaisten uutisten lisäksi myös eri kirjoittajien blogitekstejä.

Tervetuloa juukalainen.fi:n pariin!

Mukavaa pääsiäistä kaikille toivottaa,

Katriina Pehkonen

projektikoordinaattori
Yhteisyöstä voimaa! -hanke


Julkaisija: Katriina Pehkonen
« Takaisin