Ajankohtaista

11.03.2018

Vapaaehtoistoimijoiden vapaapäivä 24.3.

 

Lähde mukaan viettämään vapaapäivää!

 

Suomessa lähes 40 % väestöstä tekee vapaaehtoistyötä ja sen merkitys hyvinvoinnin lähteenä tunnustetaan yleisesti. Paikallisesti ajatellen Juuassa yhdistykset ja niissä toimivat ihmiset tekevät todella paljon! Kaikkien harrasteiden ja muiden yhdistysten tekemisten luettelun sijaan on helpompi kysyä mitä kunnassamme tapahtuisi kaikenlaisen vapaa-ajan harrastamisen suhteen ilman yhdistystoimintaa? Ei ihan hirveästi. Arvostan suuresti kaikkia yhdistystoimintaa tekeviä, niin yksittäisiä ihmisiä kuin heidän edustamia yhdistyksiäkin. Nyt on aika kiittää juukalaisia pyyteetöntä vapaaehtoistyötä tekeviä ihmisiä ja kutsua teidät mukaan viettämään vapaaehtoistoimijan vapaapäivää!


Kiitos on vapaaehtoistoimijan palkka <3 lähde mukaan Vuokattiin!

Kiitokseksi juukalaisille ahkerille yhdistystoimijoille Yhteistyöstä voimaa -hanke ja Kohtaamispaikka Ellinkulma toteuttavat 24.3. yhdistystoimijan vapaapäivän, jonka kohteena on Vuokatti ja sen monet liikuntamahdollisuudet. Jokainen voi valita lajin oman mieltymyksensä mukaan, tarjolla on:

- laskettelu (välinevuokra omakustanteinen)
- hiihto + uinti uimahallissa
- uinti Katinkullassa
- keilaus / biljardi

Matka aktiviteetteineen on ilmainen sinulle, yhdistyksessä vapaaehtoistyötä tekevä henkilö. Toimit vapaaehtoisena sitten kerhon vetäjänä, kyläyhdistyksen touhuissa, martoissa, metsästysseurassa tai missä hyvänsä, tervetuloa mukaan reissulle. Voit ottaa mukaasi myös perheenjäsenen joka ei tee vapaaehtoistyötä yhdisyksessä, hänen osaltaan matkan hinta on 15 €.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Mukaan sopii rajoitettu määrä ihmisiä, ilmoittaudu siis nyt!

 

Kevätterkuin Katriina

 

 


Julkaisija: Katriina Pehkonen
« Takaisin