juukalainen.fi

juukalainen.fi on kaikkien juukalaisten yhteinen kohtaamispaikka! Näiltä sivuilta löydät yhdistysten mielenkiintoiset esittelyt, kylien omat sivut, tapahtumakalenterin, blogin sekä yhdistystoiminnan ajankohtaiset uutiset! Lisäksi sivustolta löytyy Kohtaamispaikka Ellinkulman sekä Osuuskunta Hopeinen Koivu -omat sivut.Sivusto on syntynyt vuosina 2016-2018 toimineen Juuka-seura ry:n Yhteistyöstä voimaa -hankkeen myötä. Sivusto on virtuaalinen kohtaamispaikka: sen on helposti lähestyttävä, positiivinen ja käytännöllinen tapa jakaa tietoa -  niin yhdistystoimijoille kuin kaikille muillekin juukalaisille, mökkiläisiä ja täällä muuten aikaansa viettäviä tietenkään unohtamatta! Sivujen avulla haetaan lisää positiivista näkyvyyttä ennen kaikkea juukalaisille yhdistyksille, mutta se on samalla myös kaikkien juukalaisten arjen tapahtumatiedon näkyvin tiedotusväline.

Juukalaisten nettisivut ovat toiminnallinen sekä käytännönläheinen väylä ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen ja yksi oleellinen osa sivustoa on tapahtumakalenteri. Juuan kunnan sivuilla ja juukalainen.fi -sivuilla oleva kalenteri on uudistuksen myötä yksi ja sama kalenteri, siis molemmilla sivuilla. Tapahtuman lisäämistä on helpotettu luomalla netissä täytettävä lomake, jolla kalenteritapahtuma lisätään.

Tapahtumakalenterin lisäksi sivuilla on juukalaisten yhdistysten esittelyt yhteystietoineen, juuan kylien omat sivut sekä Kolinseutulaiset, joka on Kolin seudun kehittämisyhdistyksen toimita-alueen oma paikallisnetti. Sivuilta löytyy ajankohtaisten uutisten lisäksi myös eri kirjoittajien blogitekstejä.

Tervetuloa juukalainen.fi:n pariin!