31.08.2017 |

Loppukesän terveiset Tuopanjoelta

Tuopanjoki-Seuran askareiden parissa tänäkin vuonna on saanut touhuta mukavasti...

Loppukesän terveiset Tuopanjoelta

Tuopanjoki-Seuran askareiden parissa tänäkin vuonna on saanut touhuta mukavasti: projektin toteuttamista,”talkkarin”töitä ,nurmikon leikkuuta ja jättibalsamin torjuntaa silloin tällöin myös.

Tämän vuotinen Leader-projekti Viritetyt Vempaimet on ostojen ja loppuraportinkin osalta valmis. Hankimme paljon uutta tarpeellista kalustoa ja laitteita kylätalon toimintojen monipuolistamiseksi ja uusien toimintojen ja harrastusten mahdollistamiseksi. Viime vuoden Vesakot veks-projektissa teimme paljon talkootyötä ja saimme ulko-ja sisäliikuntatilat uudelle tasolle.

Tämänvuotisessa projektissa hankittaviin laitteisiin oli saatavilla 70 % avustus, loppu omaa rahaa,eikä talkootyötä. Nämä Leaderin avulla toteutetut hankkeet ovat mahdollistaneet monen toiveen toteutumisen. Kylätalolle saimme hankituksi mm.irralliset teleskooppiluiskat,joten juhliin yms. on nyt pyörätuolillakin mahdollisuus päästä. Nämä ja kaikki tänä kesänä hankitut laitteet ovat nähtävillä ja käytössäkin syystapahtumassa kylätalolla lauantaina 23.9. klo 12-16. Käytössä on mm.telttapaviljonki,joka mahdollistaa tapahtumia epävakaisemmallakin ilmalla. Myös uusi grilli, videotykki ym. laitteet ”sisäänajetaan” tuolloin. Lapsille on tapahtumassa juoksukisa viime vuonna uudistetulla kuntopolulla.

Seuralla on nyt myös sup-lauta,joka on tuonut uuden harrastusmahdollisuuden. Vuokralaisia ja juhlien ym.kylätalon käyttäjiä on ollut ihan mukavasti,joten on hienoa,että meillä tällainen paikka kokoontua ja sitä on ollut mahdollista kohentaa ja nykyaikaistaa innokkaiden kyläläisten yhteistyöllä ja Leader-hankkeilla. Monenlaista tapahtumaa tulemme jatkossakin järjestämään ja toivon vinkkejä uusistakin visioista, sillä kylätalo on nyt entistä monipuolisempi. Tervetuloa syystapahtumaan viihtymään ja visioimaan tulevaisuutta.

Tuopanjoella 30.8.2017
Onni Törrönen,Tuopanjoki-Seuran pj

« Takaisin

Mitä mieltä olit?


Lähettäjä: 
  Sähköpostiosoite: 
Kuvavarmennus: 

(Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet kenttään.)