Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Silva-messujen Juuan teknologiapäivä Nunnanlahdessa 6.6.2013

06.06.2013 klo 10:00 - 06.06.2013 klo 15:00

Silva-viikon aikana metsäasiat näkyvät ympäri maakuntaa. Juuan Nunnanlahdessa Tulikivi Oy:n Kivikylässä tapahtuu torstaina 6.6.2013 klo 10-15.

Kivikylän piha-alueella on nähtävillä bioenergiaan liittyviä koneita ja laitteita. Piha-alueella nähdään mm. Mottimaster-työnäytös, sahataiteilija Markku Leppänen, mottimestari Antti Ticklen sekä linnunpönttöjen valmistusta / Eco-ikoni. Lisäksi paikalle odotetaan paikallisten yritysten esittely- ja myyntipisteitä sekä käsitöitä. Tulikiven auditoriossa järjestetään klo 10-12 luentoseminaari, jossa käsitellään puuenergian korjuuseen ja käyttöön liittyviä teemoja. Luennoilta saa hyviä vinkkejä sekä oikeanlaiseen polttopuun tekemiseen  että polttamiseen. Katso tarkempi seminaariohjelma liitetiedostosta. 

Suomen kivikeskuksen näyttelyyn voi tapahtumapäivänä tutustua alennetulla hinnalla. Tänä vuonna esillä on Rajalla-näyttely, tarkempia tietoja näyttelystä löytyy www.tulikivi.fi/uutiset/Rajalla_maanpuolustusta_Pohjois-Karjalassa.

Tulikiviravintola tarjoaa tapahtumavieraille Juuka-menua ja lisäksi mm. hernekeittoa soppatykistä ja tuoreita vohveleita. Tapahtuma-alueen vastapäätä löytyy Kivikylän Herkku –kyläpuoti, jossa on myynnissä laaja valikoima pohjoiskarjalaisia lähiruokatuotteita.

Menoon mukaan kannattaa lähteä kauempaakin, sillä Teknologia-tapahtumaan järjestetään ilmainen linja-autokuljetus Nurmeksesta, Juuasta ja Joensuusta. Yhteiskuljetus lähtee kello 9.00 Joensuun ja Nurmeksen linja-autoasemilta ja Nurmeksesta tuleva linja-auto kulkee Juuan matkahuollon kautta.

Teknologia-tapahtuman järjestelyissä ovat mukana mm. Juuan kunta, Silva Metsänäyttely, BIOMAS-hanke, Juuan kunta, Metsäpalvelu Turunen Oy ja Tulikivi Oyj. Lisätietoja Juuan teknologiapäivän ohjelmasta ja järjestelyistä antaa maaseutuasiamies Alina Koponen puh. 040 104 2014 tai sähköpostilla alina.koponen(at)juuka.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin