Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Juuan kylärukkanen Ellinkulmassa keskiviikkona 19.11.2014

19.11.2014 klo 18:00 - 19.11.2014 klo 21:00

Arvoisat kylätoimijat!

Tervetuloa mukaan keskiviikkona 19.11. kello 18 alkaen

Ikäosaamiskeskus Ellinkulmaan

Kokoontumisen aiheena ovat:

Kylätalo - monipalvelukeskus -hanke ja sen toimintamahdollisuudet Juuassa?

Jääkirkon hyödyntäminen yhdistysten varainhankinnassa talvella 2015.

Ilomantsin kunnan hallinnoima Kylätalo – monipalvelukeskus –hanke voitti vuoden 2014          Parhaat käytännöt kilpailun. Leader-rahoitetussa hankeessa tuotettiin erilaisia palveluita    (kampaaja, hieroja, jalkahoidot…) ja toimintaa (kerhot, jumpat…) syrjäisille kylätaloille. Paikalla Ellinkulmassa on hankevetäjä Eija Liimatta, joka kertoo ilomantsilaisten   menestyksekkäästä hankkeesta ja toiminnan maakunnallisista jatkosuunnitelmista. Samalla kartoitamme juukalaisten kylien kiinnostusta vastaavanlaiseen toimintaan.

Vuoden 2015 jäärakennuskohde, Jääkirkko, rakennetaan Juuan Nunnanlahteen tammikuussa   2015. Tapahtumapaikalle on suunnitteilla isoja ja monipuolisia yleisötapahtumia, jotka tarjoavat varainhankinnan mahdollisuuksia myös kyläyhdistyksille, -toimikunnille ja muille yhteisöille. Kiinnostaako esimerkiksi käsityö- tai leivonnaismyynti, tai vaikkapa maksullisten pilkkiretkien järjestäminen? Tule mukaan ideoimaan!

Lisätietoja Kylärukkasen tapaamisesta tarvittaessa maaseutuasiamies Alina Koposelta puh. 040 104 2014 tai sähköpostilla alina.koponen(at)juuka.fi

TERVETULOA kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin