Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Romina Bianco & Tango del norte - Mestareiden kynästä

07.07.2015 klo 18:00

Juuan kunnantalon valtuustosalissa esiintyvät

Romina Bianco (ARG), laulu

Tango del norte-duo: Sami Pirttilahti, bandoneon ja Ville Westergård, piano

 

Romina Bianco on argentiinalainen tangolaulaja ja laulun opettaja. Hän on opiskellut Buenos Airesissa Susana Rossin, Juan Carlos Cuaccin ja Julio Chavez'n johdolla, valmistuen musiikin kandidaatiksi 1999. Vuodesta 2001 hän on asunut Barcelonassa, Espanjassa. Romina on esiintynyt useiden tango-orkesterien solistina ympäri Argentiinaa ja Eurooppaa. Romina on levyttänyt mm. Nestor Marconin kaltaisten tangon legendojen kanssa. Suomessa hän on aiemmin esiintynyt mm. Cumbre Mundial del Tango-festivaalilla ja Tangomarkkinoiden suorassa finaalilähetyksessä 2011 Seinäjoella sekä Maailmantango-festivaalilla Tampereella ja Oulun tangofestivaalilla. 

www.rominabianco.com

Tango del norte on kolmen ammattimuusikon v. 2011 perustama yhtye, joka on erikoistunut Rio de la Platan kulttuurialueen musiikkiin, argentiinalaiseen tangoon. Tango del norte on vakiinnuttanut asemansa argentiinalaisen tangon eturivin yhtyeenä Suomessa ja esiintynyt mm. Romina Biancon, Sandra Lunan, Angelika Klasin ja Martin Alvaradon kaltaisten tangon huippulaulajien kanssa. Kesäkuussa 2013 Tango del norte teki myös ensimmäisen ulkomaankiertueensa konsertoiden ja tanssittaen Kataloniassa, Espanjassa. Yhtyeen repertuaari kattaa tangon yli 100-vuotisen historian 1900-luvun ensimmäisen puoliskon hiteistä aina Astor Piazzollaan ja uudempiin tangosäveltäjiin asti.

www.tangodelnorte.net

"Mestareiden kynästä" - kiertueella Romina Bianco ja Tango del norte  vievät kuulijan unohtumattomalle musiikkimatkalle suurimpien tangon mestareiden sävelin. Astor Piazzolla, Ángel Villoldo ja Gerardo Matos Rodrígues muiden muassa saavat seurakseen rakastetut 100-vuotisjuhlavuottaan viettävät Olavi Virran ja Toivo Kärjen.

Liput 15 €
Järj. Juuan kulttuuritoimi

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin