Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Valot Tuhannet - helkkyvä joulu

17.12.2017 klo 15:00

Valot Tuhannet joulukonserteilla on pitkät perinteet Pohjois-Karjalassa. Tänä jouluna konsertti kantaa lisänimeä ”helkkyvä joulu” kun sopraanot Talvi-Maaria Turunen ja Henna-Mari Luolamo maalaavat äänillään yleisölle tuttuja jouluisia maisemia: kimmeltäviä hankia, tähtien vöitä, kynttilöiden loistetta... Musiikin johdosta vastaa pianovirtuoosi Tuomas A. Turunen ja estradille nousee myös sellisti Ville Kivivuori. Taiteilijoiden pitkäaikainen haave konsertoida Juuan valtuustosalissa toteutuu - sydämellisesti tervetuloa!

Valot Tuhannet - helkkyvä joulu

Juuan kunnanvaltuuston salissa su 17.12 klo 15:00

Liput 20€

Valot Tuhannet joulukonserteilla on pitkät perinteet Pohjois-Karjalassa. Tänä vuonna konsertti kantaa lisänimeä ”helkkyvä joulu” kun sopraanot Talvi-Maaria Turunen ja Henna-Mari Luolamo maalaavat äänillään yleisölle tuttuja jouluisia maisemia: kimmeltäviä hankia, tähtien vöitä, kynttilöiden loistetta... Musiikin johdosta vastaa pianovirtuoosi Tuomas A. Turunen ja estradille nousee myös Joensuun kaupunginorkesterinkin riveistä tuttu sellisti Ville Kivivuori.

Tunnelmallisen konsertin ohjelma koostuu pääosin suomalaisista, niin perinteisistä kuin harvemmin kuulluista joululauluista, mutta myös ulkomailta ”lainatut” sävelmät esitetään aina suomeksi.  Konsertti kauniissa Juuan valtuustosalissa on ympäri Eurooppaa reissaaville taiteilijoille pitkäaikainen haave. Sisaruksille Tuomakselle ja Talvi-Maarialle konsertin toteutuminen on erityisen lähellä sydäntä: heillä on vahvat juuret Juuassa Seppo-isän Kopravaarassa kasvetun lapsuuden myötä.

Esiintyjäjoukko toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi koskettavien sävelmien äärelle, rauhoittumaan joulunalusajan kiireistä!

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin