Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Jääkatedraalin lähiruokapäivät

07.02.2015 klo 11:00 - 08.02.2015 klo 15:00

Tulevana viikonloppuna Juuan Jääkatedraalilla vietetään maakunnallisia lähiruokapäiviä. Tuotevalikoimissa mm. leivonnaisia, hunajatuotteita, omenamehua, lammastuotteita ja villisikaa sekä käsitöitä. Paikalla on myös MTK Juuka esittelemässä omaa toimintaansa ja järjestämässä polkutraktoriajelua lapsille. Lisäksi liukumäen kupeesta löydät tankkimaitoon keitetyn lämpimän kaakaon myyntipisteen. 

Lähiruokapäivinä alueella on mahdollisuus perinteiseen rekiajeluun ja talutusratsastusta lapsille pienestä maksusta. Talvipuistosta löydät myös Juuka-seuran kotakahvion. Tulikivi-ravintolassa pääsee seuraamaan karjalanpiirakoiden tekoa ja uunituoreet herkut ovat myös myynnissä.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Juuan lähiruokaryhmä, MTK-Juuka ja Juuan kunnan Karelia Ice Pie –hanke.  Lähiruokapäivät 7.-8.2. molempina päivinä kello 11-15, pääsymaksu 5 euroa. Pääsymaksu sisältää pääsyn Jääkatedraaliin, talvipuistoon ja Kivikeskuksen näyttelyihin.

Kivikeskuksen näyttelyt:

-  jäärakentamisen posterinäyttely
- Bart van Overbeeken lyhytelokuva jäärakentamisesta
- taiteen myyntinäyttely
- nurmeslaisen Airi Hietalan käsintehtyjä hopea- ja nahkakoruja
- Reino Turusen multivisioesitys
- Kivikeskuksen Geotietonäyttely
- antiikkihuonekaluja Pietarin talvipalatsista


Unohtamatta matkamuistomyymälän pohjoiskarjalaisten kädentaitajien tuotteita.

Jääkatedraali ja Kivikeskus avoinna yleisölle lauantaina kello 10-16 ja sunnuntaina 10-18. Pääsymaksu lähiruokatapahtumapäivinä 5 euroa. Muulloin 10 €/aikuiset ja 5 €/7-12-vuotiaat lapset (alle 7-vuotiaat ilmaiseksi). 

Tervetuloa!

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin