Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Verotuskoulutusta yhdistyksille Juuassa!

01.04.2015 klo 17:30 - 01.04.2015 klo 20:30

Yhdistystoimijoille on tarjolla koulutusta seuratoiminnan verotukseen liittyen. Koulutus on osa Pohjois-Karjalan liikunta ry:n seuratoimijoille tarjottavia koulutuskokonaisuuksia, jonka Juuan kunta haluaa tarjota liikuntaseura- ja kyläyhdistystoimijoille ja muille alueen järjestötoiminnan aktiiveille.  

Hyvän seuran verotus – koulutus

Raha liikkuu urheiluseuroissa ja yhdistyksissä. Aina, kun näin tapahtuu, pitää miettiä myös rahan verotuksellisia näkökulmia. Koulutuksessa käydään läpi seuran varainhankinnan verotuksen perusteita ja seurojen ja yhdistysten maksamia kulukorvauksia. Lisäksi tehdään pieni katsaus urheilijoiden rahastojärjestelmään. Käsittelyssä on mm. urheilutoiminnan tulot, talkootyö ja matkakorvaukset vapaaehtoisille.” Yleishyödyllinen koulutus sopii kuitenkin kaikille yhdistystoimijoille.

Koulutus järjestetään keskiviikkona 1.4.2015 klo 17.30 alkaen Juuassa lukion kahviossa. Koulutusilta on osallistujille maksuton. Kouluttajana toimii seurakehittäjä Sami Leinonen, Pokalilta. Koulutus on ilmainen.

Sitovat ilmoittautumiset pyydän tekemään pe 27.3.2015 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse alina.koponen(at)juuka.fi tai  puhelimitse 040 104 2014. 

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin