Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Nina Sarell Juuan kirjaston vieraana

05.05.2018 klo 12:00

LAIHDUTUS MIELESSÄ? KOKEILE FIFTAUSTA

Mikä neuvoksi, kun kaikki laihdutusyritykset päättyvät surkeaan mahalaskuun? Miksi kaaliraasteeseen ei synny samanlaista himoa kuin aurajuustoperunoihin ja meetvurstiin? Miksi paino nousee aina laihdutuksen jälkeen takaisin? Onko toivoa niille, jotka eivät halua elää ilman suklaakakkua ja burgereita? Mistä elämäntapamuutos kannattaisi edes aloittaa?

Seinäjoella asuva juukalainen sairaanhoitaja, painonhallinnan erikoistoimittaja Nina Sarell (s. 1977) on tehnyt yli kymmenen vuoden ajan yhteistyötä Suomen parhaiden ylipainoasiantuntijoiden kanssa ja tavannut satoja laihduttajia. Näistä kokemuksista ja tuopanjokelaisesta maalaisjärjestä syntyi 50:50 eli fiftaus - se helpompi tapa laihtua. 

Fiftaus on normaalipainoa tukeva kokonaisvaltainen painonhallintamenetelmä. Se auttaa hallitsemaan painoa turvallisesti ja terveellisesti, ilman ostos-tv:n hilavitkuttimia ja lipevien dieettiheikkien pillereitä ja pulvereita. Fiftauksessa huomio kiinnitetään kiellettyjen ruokien listasta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja työstetään painoa muun muassa kylläisyysviestien, makumieltymysten, ajatuspiintymien ja syömistaitojen avulla. Hikilenkkien sijaan kokeillaan lupsakkaa piiloliikuntaa - ja peilikuvalle ei sitten irvistellä, vaan hymyillään. 

50:50 -kirjat tarjoavat täsmäohjeiden lisäksi myös täsmäreseptejä painonhallinnan arkisiin pulmiin. Helpot ja nopeat kaloreiden laimennukseen perustuvat ohjeet tekevät normaalipainoon johtavan syömisen mahdollisimman helpoksi sinulle, joka olet kokeillut jo vähän kaikkea. Nina Sarell on kattanut pöydän rakkaudella kaikille lipsujille, repsahtelijoille, kiireisille, nälkäisille, aamupalalintsareille ja ikuisille laihduttajille. 

Tule tapaamaan Nina Sarellia, kuulemaan lisää fiftauksesta ja poimimaan tutkitusti toimivia painonhallintavinkkejä Juuan kunnankirjastoon lauantaina 5.5. klo 12. 

Kahvitarjoilu

Tervetuloa!

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin