Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Juuan kunnan mökkiläispäivä

21.07.2018 - 21.07.2018

Suomen suurin mökkiläistapahtuma tulee taas! Juuan kunnan perinteinen mökkiläispäivä järjestetään Paalasmaan leirintäalueella lauantaina 21.7.2018 kello 11-15.

Mökkiläispäivän tarjoaa ohjelmaa ja tekemistä koko perheelle!

Tapahtuman puhujavieraana on valtakunnallisen saaristoasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Hanna Kosonen ja lisäksi pääsemme kuulemaan kunnanjohtaja-Markuksen ja elinkeinosuunnittelija-Jonnen mietteitä. Tapahtumassa julkistetaan vuoden 2018 Juuan vuoden mökkiläinen.

Ohjelmasta löytyvät puheiden lisäksi niin Mikkosten veljesten tukkilaisnäytös, Karaokeklubin musisointia kuin 4H:n lasten ongintakilpailukin. Juuan kunnan vapaa-aikatoimi järjestää toiminnallisen pisteen lapsille ja esittelee Juuan liikuntapaikkoja ja -mahdollisuuksia. Mannen ratsutila järjestää talutusratsastusta.  Unohtamatta Juuan kunnan tarjoamaa rantakalakeittolounasta pullakaffeineen...

Tapahtumaan on ilmaiskuljetus Juuan kirkonkylältä, entisen matkahuollon edestä. Kuljetuksen suuren suosion vuoksi kuljetuksien määrää on tälle vuodelle lisätty. Lähdöt Juuasta 9.45, 10.00 ja noin klo 11.00 ja paluukuljetukset Paalasmaalta 14.15, 14.30 ja noin kello 15.00.

Näytteilleasettajia tapahtumaan on ilmoittautunut ennätysmäärä, mukana mm. veneiden ja laiturien esittelyä, leivonnaisia ja käsitöitä, kirpparitoimintaa, yhdistysten toiminnan esittelyä, makeismyyntiä ja ongintaa lapsille.  Näytteilleasettajapaikkatiedustelut maaseutuasiamies Alina Koposelle p. 040 104 2014 alina.koponen(at)juuka.fi

Katso päivän ohjelma alla olevasta liitetiedostosta ja seuraile ilmoitteluamme Juuan kunnan facebook-sivuilla, kotisivuilla ja paikallislehti Vaarojen Sanomissa.

Nähdään Mökkiläispäivässä!

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin