Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Vaaroiltamme näkyy kauas -tunnelmallisia lauluja, viihteellisiä säveliä

30.06.2015 klo 19:00

Konsertti Juuan kunnantalon valtuustosalissa.

 

Juuan Timanttikuoro, Polvijärven Polviset - kuoro, musiikkipedagogit, kuorojen ohjaaja Elsa Villman, viulisti Liisa Karhu, hanuristi Timo Hacklin sekä muusikko Maria Suvanto. Konsertti on samalla VAAROILTAMME NÄKYY KAUAS   -  ensimmäisen yhteiskuoroäänitteen julkaisutilaisuus. Äänilevyn laulusäestykset soittaa Maria Suvanto pianolla tai harmonikalla. Musiikkikappaleiden sisältöjä täydentävät viulisti Liisa Karhu ja huilisti Auli Kostamo.  

Timanttikuoro aloitti toimintansa 1997 Juuan kansalaisopiston opintopiirinä. Laulajat tulevat Halin, Kajoon ja Petrovaaran kyliltä. Polviset – kuoro on Joensuun seudun kansalaisopiston musiikkiryhmä.  

Timanttikuorolla ja Polviset - kuorolla on laaja hartaamman ja viihteellisemmän musiikin ohjelmisto.  Kuorot esiintyvät yksin, mutta yhteistyö kuorojen välillä on ollut tärkeä osa kuorotoimintaa. Äänilevylle on tallennettu vuosien aikana laulettuja kansanlauluja, kehtolauluja ja iskelmämusiikkia mm. juukalaisen Ville Ahosen ja  Vilho F. Kurosen Haaveiden silta, venäläisiä kansanlauluja Tiet ja Tuoksuvat tuomien, Perttu Hietasen – Taisto Wesslinin  Nocturne, Ulla Kallion Juuan laulu.

Liput 10 €

Järj. Juuan kulttuuritoimi

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin