Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Patikointi viikonloppu Koivusuon kansallispuistossa

12.06.2015 - 14.06.2015

Patikointi viikonloppu Koivusuon kansallispuistoon Ilomantsiin!

 

 

 

Järj. JuuU

Juuan Urheilijoiden kuntojaosto järjestää

Keskikesän retki Koivusuon luonnonpuistoon toteutetaan 12.-14.6.2015. Koivusuon luonnonpuisto sijaitsee itärajan pinnassa Ilomantsin Hattuvaarassa Koitajoen luonnon kauniissa maisemissa. Polut seuraavat osittain Tapion taipaleen reittiä. Tarkoitus on lauantaina kulkea vähän pitempi Pirhun polku ja sunnuntaina lyhyempi, mahdollisesti Keskiosan kierto. Halutessa ja voimien riittäessä, on mahdollisuus vierailla myös Suomen (samalla EU:n) itäisimmässä pisteessä Virmajärvellä tai sitten oman mielen mukaisesti vain lyhyitä edestakaisia polkja. Reitit ovat kaohtalaisen tasaisia, toki muutama helpohko nousukin on, mutta myös paljon pitkospuita ja vanhoja metsiä ja joen ylitys vetolautalla. Varaa mukaan henkilökohtaisten tavaroiden lisäksi säänmukainen vaatetus, tukevat kengät ja päiväreppu eväitä varten,  juomavettä (saa avaimenluovutus paikasta) sekä saunavarustus. Yöpymiseen tarvitset liinavaatteet tai makuupussin. Koska reitillä on paljon suota ja metsiä, on hyvä varustautua myös itikoiden varalta.

Lähtö perjantaina 12.6 klo 17.00 Osuuspankilta tai matkan varrelta sovitusti ja paluu sunnuntaina 14.6. iltapäivällä. Yöpaikaksi on varattu Polvikosken kämppä, jossa on myös nuotiopaikka ja sauna Koitajoen varressa.

Mukaan lähtijälle hinta noin 50 euroa ja sisältää matkan, majoituksen, aamupuurot, kahvit (myös retkillä) ja lauantai-iltapäivän keiton, muutoin varaa omat eväät.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot viimeistään 5.6.2015 mennessä iltaisin Armi 0400-710 883 tai Marja-Leena 050-538 3939 tai sähköpostilla juuan.urheilijat(at)pp.inet.fi.

Retkeilijät eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta.

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin