Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Juuan Kylärukkanen kokoontuu leader-tiedotuksen ja kv-hankeideoinnin merkeissä Ellinkulmassa tiistaina 22.9.2015 kello 18

22.09.2015 klo 18:00 - 22.09.2015 klo 20:00

Kylärukkasen aiheet:

  • Leader-rahoitusmahdollisuudet uudella ohjelmakaudella 2014-2020.
  • Jäärakentamisesta potkua kylätoimintaan? - kylien kansainvälisyys- ja yhteistyöhankkeen ideointikeskustelu

Tilaisuus on avoin kaikille ja soveltuu myös muille, leader-rahoitusmahdollisuuksista kiinnostuneille yhdistystoimijoille.

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

Leader-rahoitusmahdollisuudet uudella ohjelmakaudella 2014-2015.

Vaara-Karjalan Leader ry on yksi Suomen maaseudun alueellisista kehittämisyhdistyksistä. Yhdistyksen toimialueeseen kuuluvat Ilomantsin, Juuan ja Valtimon kunnat sekä Lieksan ja Nurmeksen kaupungit. Toiminnan tavoitteena on oman alueen kehittäminen toimijoita aktivoimalla ja kehittämis- ja yrityshankkeita rahoittamalla.  

Vaara-Karjalan Leader ry:n toimintaa ja ajankohtaisia teemahankkeita esittelee hankekoordinaattori Niina Seppänen.

Jäärakentamisesta potkua kylätoimintaan? – kylien kansainvälisyys- ja yhteistyöhankkeen ideointikeskustelu

Nunnanlahdessa toteutettavan Bridge in Ice / Jääsilta –projektin ympärille on talvikaudelle 2015-2016 suunnitteilla laajaa yhteistyötä. Nyt selvitetään, onko kylätoimijoilla halukkuutta olla mukana toiminnassa ja hyödyntää jäärakentamisen kansainvälisyys ja näkyvyys? Mikäli kiinnostusta on, voisivat toimenpiteitä olla esimerkiksi:

  • kylätoimijoiden osallistuminen jäärakentamisen vapaaehtoistoimintaan rakennusvaiheessa, tapahtumapäivissä…
  • kylät esillä jäärakentamisalueen yleisötapahtumissa: Juuan kylien ja niiden luontonähtävyyksien ja yrityspalveluiden esittelyä.
  • kansainvälisyyttä kylillä / jäärakentajien vierailut: teemoina juukalaisen kyläelämän esittely, jäärakentaminen, hollantilainen maaseutu.
  • ystävyyskylä Hollannista?

Lisätietoja Kylärukkasen tapaamisesta tarvittaessa maaseutuasiamies Alina Koposelta puh. 040 104 2014 tai sähköpostilla alina.koponen(at)juuka.fi ja jäärakentamisesta Heidi Tanskanen: puhelin 050 584 5573, sähköposti: heidi.tanskanen(at)juuka.fi

TERVETULOA kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin