Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Amin Asikaisen nyrkkeilyleiri Juuassa

19.07.2013 klo 17:00 - 20.07.2013 klo 19:00

Juuan Urheilijat (Karelia Boxing) järjestää huipputason nyrkkeilyleirin Juuassa 19.-20.7.2013.

Leirin päävetäjänä toimii ammattinyrkkeilyn entinen Euroopanmestari Amin Asikainen!

Leiri starttaa perjantaina 19.7. klo 17 ja leiripaikkana on Piitterin lomakylä. Leiri päättyy lauantaina 20.7 klo 19 mennessä, jonka jälkeen saunominen, uintia, vapaata ohjelmaa, makkaranpaistoa.

Leiri on tarkoitettu aloitteleville ja kokeneille kilpanyrkkeilijöille eli niin amatööreille kuin ammattilaisille ikään katsomatta.

Tekniikkaharjoittelun ja lenkkien lisäksi halukkaille myös sparria.

Aminia avustavat muiden seurojen valmentajat. Perjantaina on pariharjoittelu otteluvarustuksella ja lihaskuntoharjoitus.

Lauantaina aamulenkki+tekniikkaharjoitus, aamupäivällä tehtäväottelu ja ottelu+lihaskunto/kuntopiiri, iltapäivällä sparrit ja klo 16 pienimuotoiset olympiatyylin kilpailut. Niille jotka eivät osallistu kisoihin vielä päätöstreenit klo 17-18.30.

Juuan leirin osallistumismaksu nyrkkeilijöiltä on 50 € sisältäen majoituksen leiriolosuhteissa kahden tai neljän hengen mökeissä. Ilman majoitusta osallistumismaksu on 30 €. Ruokailu ei sisälly osanottomaksuun joten omia eväitä kannattaa ottaa mukaan.

Piitterin lomakylässä on mahdollisuus aamu- ja iltapalaan edullisesti.

Valmentajia ja tuomareita toivotaan mukaan.
 

Leirille otetaan osallistujia rajoitetusti ja osallistumisvaraus kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa, osallistumismaksu viimeistään saavuttaessa paikalle. Piitterin lomakylä sijaitsee noin 7 kilomeriä Juuan kirkonkylältä etelään Nunnanlahdentieltä kääntyen os. Piitterintie 144.

Ilmoittautumiset (30.6 mennessä) ja lisätiedot: Jarmo “Jare” Tolvanen puh. 0400 279340.

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin