Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Venäläisen musiikin konsertti Juuan kunnantalon valtuustosalissa

28.06.2019 klo 18:00

Liput 10 €
Järj. Kulttuuritoimi

Konsertin musiikki on venäläistä, sisältäen venäläisiä klassista musiikkia ja romansseja, kansanlauluja sekä venäläistä kirkkomusiikkia, instrumentteina laulu (sopraano ja tenori), sello ja piano.

Kaikki konsertin kappaleet punoutuvat konsertissa kuultavan rakkaudesta kertovan, 1800-luvun alun Venäjälle sijoittuvan tarinan ympärille.

kesto noin 1h 10-15min

Esiintyjät:

Tenori Maksim Mostovoj, laulu ja piano

Maksim Mostovoj on valmistunut laulajaksi ja kuoronjohtajaksi Pietarin valtiollisesta konservatoriosta. Hänen opettajanaan on toiminut mm. pietarilainen oopperalauluja Gennadij Vilhovetskij. Maksim on esiintynyt solistina useiden ensemble-lauluyhtyeiden kanssa ympäri maailmaa, mm. Carnegie-hallissa, Chicago Filharmoniassa sekä Lincoln Centerissä. Vuodesta 2008 lähtien hän hän on toiminut Konevitsa-kvartetin 1.tenorina ja esiintyy kvartetin jokavuotisilla kiertueilla mm. Kaliforniassa, Kanadassa ja Suomessa sekä festivaaleilla useissa Euroopan maissa ja aina Kiinan Shanghaissa saakka.

Sopraano Anu-Kaisa Ageenko, laulu ja piano 

Anu-Kaisa on valmistunut musiikkipedagogiksi Savonia AMK:sta pääaineinaan laulu ja piano. Vuodesta 2018 hän on jatkanut lauluopintojaan Pietarissa tenori Maksim Mostovojn johdolla sekä parhaillaan oopperalaulaja Gennadij Vilhovetskin johdolla. Lauluopintojen ohella hän työskentelee kuluvana kevätlukukautena Pietarissa suomalaisessa musiikki-instituutissa.

Anu-Kaisa on aiemmin työskennellyt pianonsoiton opettajana sekä musiikkileikkikoulun opettajana ja järjestänyt erilaisia kulttuuritapahtumia ja konsertteja. Hän on erikoistunut venäläisen musiikin esittämiseen ja esiintynyt mm. useiden pietarilaisten solistien kanssa laulajana ja pianistina. Kyseessä olevan venäläisen musiikin konsertin rakkaudesta kertova tarina on Anu-Kaisan omaa käsialaa, johon hän on konsertin kappaleet sovittanut yhdessä Maksim Mostovojn kanssa.

Sellisti, nimi tarkentuu myöhemmin

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin