Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Liikenneturvan etäluentosarja ikäihmisille

26.05.2020 - 09.06.2020

Etäluentosarja ikääntyneille uudesta tieliikennelaista ja siitä, miten ikääntyminen näkyy meillä jokaisella liikenteessä. Luennot ja tietoiskut pitää Liikenneturvan kouluttaja Matti Immonen Joensuusta.

 

Uusi tieliikennelaki astuu Suomessa voimaan 1.6.2020. Valtaosa arkisista liikkumisen säännöistä pysyy ennallaan, toki muutoksiakin on tulossa. 

 

Yksi Liikenneturvan tärkeimmistä yhteiskunnallisista tehtävistä on tukea ikääntyneiden mahdollisimman pitkää kotona-asumista. Tämä tarkoittaa itsenäistä liikkumista ja meidän pitkien välimatkojen maakunnassa usein myös omaa henkilöautoa.

 

Järjestämme ikääntyneille etäluentosarjan, jossa punaisena lankana taustalla kulkevat uusi tieliikennelaki ja se, miten ikääntyminen näkyy meillä jokaisella liikenteessä. Sarja on valtakunnallinen, mutta paikallisena höysteenä on se, että luennot/tietoiskut pitää Liikenneturvan kouluttaja Matti Immonen Joensuusta. Matti on itsekin jo eläköitynyt poliisi, joten tarttumapintaa meidän paikallisiin olosuhteisiin löytyy työn ja asuinpaikan kautta. Tässä luentosarjassa maailmaa tarkastellaan aidosti meidän liikenneympäristömme näkökulmasta. 

 

 

Ti 26.5.2020: https://www.facebook.com/events/3239303259412990/

 

Löydät tietoa myös FB-sivultamme: 

https://www.facebook.com/liikenneturvapohjoiskarjala

 

Yst.terv.

 

Mari Voutilainen

yhteyspäällikkö

Liikenneturva Joensuu / Pohjois-Karjala

puh 0400-960 177

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin