Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Koirien junnukurssi

22.02.2021 klo 18:00

Mikäli jaloistasi löytyy n. 6 kk- 2v ikäinen koiruus ja pelkkä kotona oleminen alkaa tympäsemään niin tule junnukurssille! Mukavaa ja rentoa tekemistä ulkoilmassa turvaväleillä, joten koronastakaan ei tarvitse huolehtia.

Junnukurssi

Kurssi on tarkoitettu n. 6kk-2v. ikäisille koirille. Kurssilla keskitytään nuorten koirien haasteisiin ja tärkeimpiin taitoihin - kontaktiin, luopumiseen ja rauhoittumiseen. Tehdään paljon hihnakäytösharjoituksia ja vieraan koiran ohitusharjoituksia.

Kurssiajankohdat: teoria Teamsin välityksellä ma 22.2. klo 18 (kesto n. 30 min) ja käytännön koulutuskerrat ma 1.3., 8.3. ja 15.3. klo 18.00-18.45.

Paikka: Juuan lukion parkkipaikka Koulutiellä.

Kurssihinta: 35 €/koira (tai jos ilmoitat itsesi ja kaverisi mukaan niin molemmat ystävänpäiväalennuksella hintaan 28€/koira).

Ilmoittaudu kurssille väh.2 vuorokautta ennen kurssin alkua sähköpostilla mari.ovaskainen95(at)hotmail.com tai facebookin kautta. Kurssille ei voi osallistua aggressiivisen tai todella aran koiran kanssa, koska ryhmäkoulutukset ovat liian haastavia tällaisille koirille. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä omat yhteystietosi, sekä koiran ikä ja rotu, sekä mahdollisia toiveita kurssin suhteen.

Koulutuksen järjestää ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja, Mari Ovaskainen. 
Lisää koulutuksia löydät facebook-sivuilta: Koirakoulu Lilliputti Ny 

Tervetuloa koulutuksiin!

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin