Tapahtumakalenteri

 
Tapahtumakalenteri

Harrastemessut 2016

01.09.2016 klo 17:00 - 01.09.2016 klo 20:00

Harrastemessut 1.9.2016 klo 17-20 liikunta-kulttuuritalolla ja sen lähiympäristössä! Nähtävää ja koettavaa on kaikille, vauvasta vaariin! Tervetuloa tapahtumaan!

 

Harrastemessut kokoavat katsottavaksi ja kokeiltavaksi laajan kattauksen erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Tapahtumassa pääset kokemaan ja näkemään mm. jousiammuntaa, nyrkkeilyä, sirkustaiteilua, frisbeegolfia ja vaikka mitä muuta mielenkiintoista! Tarjolla on esimerkiksi lasten temppurata, potkututka, Papattaja-ajelua, säbän pelaamista ja myös asumiseen, hyvinvointiin sekä terveyteen liittyvää asiaa. Lisäksi paikanpäälle saapuu paljon hevosvoimia: lapsille ilmainen poniratsastus, jokkisautoesittely ja onpa ihmeteltävänä pelastuslaitoksen kalustoakin! Kirjasto on avoinna tapahtuma-ajan tarjoillen musiikkiesityksien ohella Riistan jäljillä -kuvaesityksen ja Kalervo Räyhän kuvataidetta.

Aloita aulasta! Yleisöä pyydetään aloittamaan pisteisiin tutustuminen liikunta-kulttuuritalon aulassa olevasta INFO-pisteestä, josta jokainen saa mukaansa messupassin: tapahtumassa on paljon katsottavaa ja koettavaa, joten jokaisen kannattaa valita omat käyntikohteensa kiinnostuksensa mukaan. Nähtävää on nimittäin niin paljon, että tuskin kukaan ehtii joka paikkaan J Palauttamalla messupassin tapahtuman lopuksi INFOON osallistuu arvontaan, jossa liikunta-aiheisia palkintoja! Tapahtumassa on kahvio.

HUOM! Arvontaan osallistumisen edellytys EI ole kerätä merkkejä kaikista tapahtumapisteistä!  Kukin tutustuu niin moneen kuin haluaa / ehtii.

Mukana on Sport Club Juuka, Juuan UA, Coach Team, Karaoke Club Juuka, Juuan lintuharrastajat, Juuan 4H-yhdistys, Juuan kennelseura, Polovelan Papattajat, JuPs, Juuan yrittäjät, U1 Spelimannit, Juuan omakotiyhdistys, Juuan Jänne, Juuan ampujat, Ellinkulman Kaari-hanke, Vuokonjärven kesäteatteri, MTK Juuka, Fire Boxing Club, Kaari-kuoro, Juuan Urheilijat, Martat, Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys/Juuan osasto, pelastuslaitos, kirjasto, Juuan Sydänyhdistys, kansalaisopisto, Paakkilan ponitalli, OudonKummun Sirkus ja Pielisen Karjalan musiikkiopisto.

Järj. Liikunta- ja nuorisotoimi & Yhteistyöstä voimaa- hanke

Lisätietoja: http://www.facebook.com/yhteistyostavoimaa

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa:


« Takaisin