SPR Juuan osasto ja ystävänpalvelu

Suomen Punaisen Ristin avustustoiminta kotimaassa tavoittaa vuosittain yli
80 000 ihmistä. Jos tarvitset kuuntelijaa, vierailijaa tai tukea arkeen, voi Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoinen ystävä ehkä auttaa. 

Tarvitsetko ystävää ?

Jos tarvitset kuuntelijaa vierailijaa tai tukea arkeen, voi Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoinen ystävä ehkä auttaa. Ota meihin yhteyttä ja etsimme sinulle ystävän.

Toiminnan ideana on yhdistää ihmisiä ja järjestää kontakteja. Ystävän kanssa voit tehdä molemmille mieluisia asioita;  jutella, käydä kävelyllä tai vaikkapa vain istuskella yhdessä.

 

SPR:n ystävävälitys Juuassa

Ystävävälitys välittää ystäviä ja tukihenkilöitä niitä tarvitseville.

Soita Juuan ystävävälityksen numeroon 050 502 0915. Päivystys numerossa arkipäivisin ma-pe klo 8-15.

 

Mitä ystävä tekee?

Vapaaehtoinen ystävä vierailee ystävää kaipaavan henkilön tai muuten yksinäisen luona. Hän on kuuntelija ja henkinen tuki.

Ystävätoimintaa ei ole rajoitettu mihinkään ikäryhmään. Vapaaehtoisia ystäviä on niin nuoria kuin vanhojakin, samoin ystävätoimintaa kaipaavia löytyy kaikista ikäryhmistä.

Ystävätoiminta on hyvin monimuotoista: ystäviä toimii vanhuksen, vammaisen, mielenterveyskuntoutujan tai yksinäisen nuoren ystävänä. Vapaaehtoiset toimivat myös saattajina esimerkiksi retkillä, terveyskeskuskäynneillä tai vaikkapa kauppamatkoilla. Saattajana voi toimia vaikka vain kerran.

 Tule mukaan tekemään vapaaehtoistyötä yli 17 miljoonan vapaaehtoisen maailmanlaajuiseen liikkeeseen. Meillä riittää tekemistä kaikille ja jokainen teko on yhtä arvokas.

 

Vapaaehtoiseksi

Suomen Punaisen Ristin avustustoiminta kotimaassa tavoittaa vuosittain yli
80 000 ihmistä.

Vuosittain apua annetaan muun muassa vaikeassa tilanteessa oleville lapsille ja nuorille, kadonneille, yksinäisille ikä-ihmisille, vähävaraisille, tulipalon uhreille, omaishoitajille ja ensiavun tai henkisen tuen tarpeessa oleville.

Tutustu kiinnostaviin vapaaehtoistehtäviin, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan. 

Vapaaehtoisena valitset itse mitä teet ja kuinka paljon aikaasi haluat lahjoittaa. Tervetuloa tekemään tärkeää vapaaehtoistyötä!

Ota yhteyttä Suomen Punaisen Ristin Juuan osastoon ja tule mukaan toimintaan!
 

 

Tervetuloa lipaskerääjäksi Nälkäpäivänä 14.-16.9.2017!

Ilmoittaudu mukaan täällä tai ole suoraan yhteydessä Juuan Nälkäpäivä-keräyksen yhteyshenkilöön. Tervetuloa mukaan!