Juuan Urheilijat

Juuan Urheilijat ry on Juuan kunnassa näkyvästi toimiva, monipuolisia liikuntaharrastuksia kaikille tarjoava, ihmisläheinen, luotettava ja tunnettu yleisseura.

Juuan Urheilijat ry on perustettu 1967. Jäsenmäärältään JuuU on Juuan suurin urheiluseura, jäseniä on tällä hetkellä n. 450 henkilöä, joista puolet alle 15-vuotiaita. Seurassa järjestetään harrastus- ja kilpailutoimintaa vauvasta vaariin sekä monipuolisia ja elämyksellisiä kuntoliikuntatapahtumia kaikille halukkaille.

Seuran perustamiskokouksessa linjattiin "seuran toiminta-ajatukseksi täyttää ne tyhjiöt, jotka Juuan kunnan urheilutoiminnassa vielä ovat täyttämättä", näihin aukkoihin JuuU on vuosikymmenten saatossa tarjonnut osaltaan liikunnallisia vaihtoehtoja kulloistenkin odotusten ja resurssien puitteissa.

JuuU:lla on yleisurheilu-, lentopallo- ja kultojaoston lisäksi myös nyrkkeilytoimintaa. Seuran tärkeimmän toiminta-alueen muodostavat viikoittain kokoontuvat viisi LETE-kerhoa sekä kaikille avoimet kunto- ja virkistystapahtumat. Seuralla on käytössään oma pikkubussi, jota vuokrataan myös ulkopuolisille. Juuan Seuran oma, jo vuodesta 1975 julkaistu tiedotuslehti  PIIKKARI ilmestyy kerran vuodessa. Seuran kokonaisbudjetti kuluvalle vuodelle on noin 31000 euroa.

Nettisivuilta löydät tietoa Juuan Urheilijat ry:stä ihan alkumetreiltä ajankohtaisiin asioihin. Etusivun yhteydestä löydät valikon, josta näet seuran eri toimintamuodot. Jokaisesta toimintamuodosta on omat esittelynsä, uutisensa ja kuvansa erikseen. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

www.juuanurheilijat.fi