Karaoke Club Juuka ry

Juukalainen vuonna 2007 perustettu karaokeharrastajien yhdistys

Karaoke Club Juuka ry:n ajatuksena on koota karaokelaulusta kiinnostuneet ihmiset yhteen sekä innostaa myös muita kaikenikäisiä ihmisiä laulamaan, kuuntelemaan ja 
nauttimaan karaoken tunnelmasta.

Yhdistys luo toiminnallaan virikkeellistä toimintaa omassa kunnassaan ja mahdollisuuksien mukaan toiminta ulottuu myös ympäryskuntiin. Menestyksekäs Elämä kuin elokuva -esitys on kirvoittanut naurun katsojiensa suupieliin kolmessa eri esityksessä.

Yhdistys tekee yhteistyötä Juuan kunnan, eri järjestöjen ja tahojen kanssa
toiminnan suunnittelussa sekä toteutuksessa. Clubi järjestää vuosittain perinteisen vapputapahtuman yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Kesällä järjestettävien iltatorien järjestelyistä vastaavat Karaoke Club Juuka ry sekä Juuan kulttuuritoimi. 

Karaokekurssi kokoontuu Ellinkulmalla, katso aikataulut yhdistyksen sivuilta www.karaokeclubjuuka.fi . Kurssin opettajana toimii Kimmo Romppanen.

Yhdistyksen toimintaan kuuluvat myös monenlaiset jäsenillat ja retket jäsenistölle. Omaan tapahtumaasi voit tilata Klubilta esimerkiksi:

  • Karaokea tapahtumiin ja juhliin
  • Näytelmällisiä musiikkiesityksiä eri tilaisuuksiin – myös lapsille ja ikäihmisille
  • Äänentoistopalvelut
  • Esiintymislavan vuokraus

Lisätietoja ja tarkemmat aikataulut löydät aina osoitteesta www.karaokeclubjuuka.fi/  ja Facebookista @KaraokeClubJuukaRy