Juuan Marttayhdistys ry

Martat on kansalaisjärjestö, joka edistä kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouden arvostusta ja kansalaisvaikuttamista. Juuan Marttayhdistys ry on kaikille halukkaille avoin ja haluaa tarjota apua ja vinkkejä normaalin arjen pyörittämiseen.
 

Kokoonnumme erilaisten teemojen merkeissä kuukauden ensimmäinen tiistai.

Pyrimme löytämään kaikkia jäseniämme kiinnostavia aiheita ja järjestämään erilaisia luentoja, neuvontaa, retkiä ja oppimistapahtumia.

Meille tärkeää on yhteen kokoontuminen ja keskusteleminen erilaisista asioista. Samalla jaamme osaamistamme toisten kesken. Martta jäsenenä voit osallistua yhdistyksemme toimintaan voimiesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. Ole sellainen martta kuin itsellesi tuntuu sopivimmalta.

Jokaista tarvitaan, niin säännöllisesti kuin harvemminkin yhdistystoimintaan osallistuvana. Tehdään yhdistyksestämme paikka, jossa voimme yhdessä toteuttaa monia hyödyllisiä ja mukavia asioita.Kaikki ovat tervetulleita mukaan marttailemaan!

Kokoonnumme Martta-iltoihin tapahtumakalenterin mukaisesti ja päiväkahvit juomme joka kuukauden kolmas tiistai Piirongissa.

Tapahtumakalenteri löytyy Juuan marttojen kotisivuilta. Muutokset ja lisäykset ilmoitamme Vaarojen Sanomien muistilistalla, ja jäsenille lähetettävillä  sähköposti- ja tekstiviesteillä.

Juuan Martat järjestötietopalvelu Jellissä:
http://www.jelli.fi/jarjestorekisteri/naisjarjestot/p-kn-martatjuuan-marttayhdistys-ry/

Yhdistyksen tulot koostuvat jäsenmaksupalautuksista sekä kahvitustuloista. Yhdistysten saama jäsenmaksupalautus on 8 euroon jäseneltä. Martta-illoissa keräämme vapaaehtoista kahvirahaa. Yhdistyksemme taloudellinen tilanne on hyvä, eikä suuria muutoksia ole näköpiirissä.

Teemme yhteistyötä mm. tapahtumien ja retkien järjestämisessä paikallisten marttayhdistysten ja muiden juukalaisten yhdistysten sekä toimintaamme osallistuvien ja toimintaamme tukevien tahojen kanssa.