Polvelan kyläyhdistys ry

Tervetuloa kauniiseen vaara- ja järvimaisemien polvelaan!

Polvela sijaitsee 10km Juuan kirkonkylältä Kaaville päin. Vaara- ja järvimaisemien lisäksi Polvelassa voi ihailla harvinaisia tikankontteja ja pirun kirnua sekä vilvoittautua yleisellä uimarannalla. Erityisesti luonnon äärellä aukeaa lukuisia harrastusmahdollisuuksia.

Kylällä toimii aktiivinen kyläyhdistys, joka järjestää toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden. Perinteeksi ovat jo muodostuneet orkesteritanssit kesäisin, useat piirakkatalkoot sekä joulujuhla kera Kauneimpien joululaulujen. Vuosien varrella on järjestetty myös teemaillanviettoja, teatteriretkiä, kyläkävelyitä, venetsialaisia ja paljon muuta. Tapahtumat ovat kaikille avoimia!

Useimmat tapahtumat järjestetään Polvelan kylätalolla (Kukkolantie 11), joka on vuokrattavissa mm. juhlatilaisuuksiin. Uudistetusta keittiöstä löytyy astiasto 80:lle hengelle.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lisätietoja Polvelan kyläyhdistyksen pj Helena Elsiseltä puh. 050 369 3346

Löydät meidät myös Facebookista: Polvelan kyläyhdistys
 Polvelan kyläyhdistys ry on perustettu v. 2004. Kylän keskeinen toiminta keskittyy kylätalolle, joka on entinen maamiesseurantalo. Kyläyhdistyksen tarkoituksena on edistää kylän asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta, kylän elinkelpoisuutta sekä toimia sen asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana, pyrkiä edistämään kylän asukkaiden toimeentulomahdollisuuksien yleisiä edellytyksiä, kylän vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä, harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja yhteistyötä sekä edistää palvelujen säilymistä alueella