MLL Juuka

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Juuan paikallisyhdistys ry

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, johon kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita. MLL:n päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

MLL:lla on 86 849 jäsentä ja 556 paikallisyhdistystä ympäri Suomea (31.12.2016). Paikallisyhdistysten toimintaa tukee 10 piirijärjestöä.  MLL:n paikallisyhdistykset tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden osallistua toimintaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden kanssa.

MLL tekee yhteistyötä koti- ja ulkomaisten järjestöjen, yhteisöjen ja verkostojen kanssa. Liiton keskustoimisto pitää yhteyksiä ministeriöihin, viranomaisiin ja järjestöihin, piirit ja paikallisyhdistykset paikallisiin tahoihin.

 

Juuan MLL:n kerhot


PERHEKAHVILA PIIPERO

Perhekahvilassa pienten lasten vanhemmat tutustuvat toisiin samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhot tarjoavat mukavaa tekemistä niin lapsille kuin vanhemmille. Kylämummina ja -vaarina voi käyttää aikaansa lasten seurassa.

Perhekahvila Piipero kokoontuu perjantaisin klo 9.00-11.00 Ellinkulman tiloissa, osoitteessa Väyryläntie 1. Ohjaajina toimivat Senja Hiltunen, Lotta Repo ja Merja Tukiainen. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille!

TERVETULOA!

Yhdistyksen ajankohtaiset asiat Facebookissa: MLL:n Juuan Paikallisyhdistys

 

Tule vapaaehtoiseksi

Toimintaan kaivataan aina lisää vapaaehtoisia! Jos sinua kiinnostaa olla mukana ohjaajana perhekahvilassa, Terhokerhossa tai vapaaehtoisena erilaisissa tapahtumissa, ota rohkeasti yhteyttä!