Ylä-Karjalan Taideyhdistys ry

Ylä-Karjalan taideyhdistys toimii myös Juuassa! Ylä-Karjalan taideyhdistys on matalan kynnyksen taideyhteisö. Järjestämme vuosittain kursseja, leirejä ja useita näyttelyitä sekä osallistumme alueen tapahtumiin.
 

Yhdistys on perustettu Nurmeksessa vuonna 1974. Yhdistyksellä on 88 jäsentä, joista 54 asuu Nurmeksessa ja 15 lähikunnissa ja 19 eri puolilla Suomea. Ikäjakauma on 19 - 82 vuotta. Joukossa on useita koulutettuja kuvataiteilijoita ja kuva-artesaaneja sekä vankka joukko itse opiskelleita taiteen osaajia ja harrastajia.

Viime vuosina toiminnan painopisteeksi on haluttu alueen elinvoimaisuuden ja viihtyvyyden edistäminen taiteen keinoin, taidetarjonnan alueellinen monipuolistaminen ja näkyvyys sekä yhteistyön tekeminen kaupungin, eri yhdistysten ja yritysten kanssa. Yhdistys on tietoisesti vahvistanut yhteistyötä lähikuntien taiteilijoiden ja yhdistysten kanssa. Valtimolla ja Juuassa ei ole omaa yhdistystä, joten taiteilijat ja harrastajat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan yhdistyksemme toimintaan.

Liity jäseneksi! Jäsenmaksumme on 15 €/ vuosi ja sillä saa jo roppakaupalla tietoa ja osallistumismahdollisuuksia niin tapahtumiin ja näyttelyihin lähialueella. Ota liittyessäsi yhteyttä sihteeriin puhelimitse tai sähköpostilla.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!