Juuan Työttömät ry

Juuan Työttömät ry toimii työttömien asialla. Yhdistyksen päätoiminta on Kierrätyskeskus Kiepin toiminta, jolla yhdistyksen toimintaa ylläpidetään. Yhdistys toimii työllistäjänä pitkäaikaistyöttömille ja kuntouttavassa työtoiminnassa oleville. 

Juuan Työttömät ry on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on työttömien aseman parantaminen. Yhdistyksessä pyritään mahdollisuuksien mukaan toimimaan mm. jäsenistön työttömyyden vähentämiseksi ja poistamiseksi, työttömien toimeentulon parantamiseksi sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi. Kierrätyskeskus Kieppi tarjoaa myös työllistymismahdollisuuksia pitkään työttömänä olleille, sekä työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja Kierrätyskeskus Kiepissä. Kierrätyskeskus Kieppi on myös tärkeä sosiaalisen kanssakäymisen kohtaamisen paikka tapaamistuvan lisäksi yhdistyksen toiminnassa.

Toiminnan mahdollistamiseksi yhdistyksellä on Kierrätyskeskus Kieppi. Kierrätyskeskus toiminta perustuu lahjoituksiin yksityisiltä ja yrityksiltä. Kierrätyksen toiminta-ajatuksena on vähentää kulutusta ja saada uudelleen edullisesti käyttöön siistiä, käyttökuntoista käyttötavaraa. Lahjoitustavarat myydään eteenpäin pienellä katteella. Otamme jatkuvasti vastaan hyväkuntoisia aikuisten ja lasten vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita, ehjiä käyttökuntoisia kodinkoneita ja huonekaluja.

Suuri kiitos kuuluu näille lahjoittajille, jotka mahdollistavat toiminnan!
 


Juuan Työttömät ry:n jäsenmaksut

Varsinainen jäsen 5.00€ / vuosi ja kannattajajäsenyys 10.00€ / vuosi.

Jäsenkortin voi lunastaa Kierrätyskeskus Kiepistä.
 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!