Juuan Omaiset ja Läheiset ry

Juuan Omaiset ja Läheiset -yhdistys on Omaishoitajat ja Läheiset Liiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tarkoitus on omaishoitajien ja läheisten tukeminen ja auttaminen.

 

Mikä on  Omaishoitajat ja Läheiset Liitto?

Liitto tarjoaa jäsenilleen ohjausta ja neuvontaa. Ongelmatilanteissa liitosta voi saada myös lakiapua.

Yhdistys tekee yhteistyötä omaishoitajayhdistyksen, kuntien ja valtiovallan, sekä muiden järjestöjen ja sidosryhmien kanssa omaishoitajien tukemiseksi.

Omaishoidon teesit

  1. omaishoitoa on arvostettava
  2. omaishoitotilanteet on tunnistettava
  3. omaishoitoperheen oikeusturvaa on vahvistettava
  4. omaishoitajalla on oltava oikeus omaan aikaan ja ansiotyöhön
  5. omaishoitosuhde on ihmissuhde

Yhdistyksen toiminta

  • OmaisOiva -kahvila kokoontuu noin kerran kuussa
  • virkistys ym. retket
  • teatterikäynnit
  • hyvinvointi

Ota yhteyttä ja kerro mielipiteesi ja toiveesti!

Liittymällä Juuan Omaiset ja Läheiset yhdistyksen jäseneksi pääset osalliseksi yhdistyksen ja Liiton tarjoamista palveluista. Lisäksi voit osaltasi vaikuttaa omaisten ja läheisten tärkeisiin asioihin. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa omaishoitajuudesta kiinnostunut. Jäsenyys ei edellytä virallista omaisjoitajuutta. Jäsenenä voi olla läheinen, perheenjäsen tai tukihenkilö.

Yhdistys voi tehdä esityksiä ja aloitteita kunnallisille päättäjille kehittää omaistoimintaa esimerkiksi hakemalla hankerahoitusta. Yhdistys järjestää retkiä, virkistystoimintaa ja vertaistukea. Yhteistyötä tehdään kuntien viranhaltijoiden, seurakuntien, koulujen ja eri järjestöjen kanssa.

Jäsenedut

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsen- ja aikakausilehti Lähellä, palveluopas, Loma- ja kuntoutuskurssiopas sekä konsultoivan lakimiehen palvelut.

Jäsenmaksu

Henkilömaksu 25 €/vuosi

Kannattajajäsenmaksu 50 €/vuosi

Kuinka liityn jäseneksi?

Voit liittyä jäseneksi ottamalla yhteyttä hallituksen jäseneen ja antamalla yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, s-posti), jotka tiedotetaan eteenpäin Omaishoitajat ja Läheiset Liitto ry:lle. Vaihtoehtoisesti voit lähettää yhteystietosi suoraan Omaishoitajat ja Läheiset liittoon postitse Omaishoitajat ja Läheiset Liitto ry, Hämeentie 105 A 18, 05500 Helsinki, sähköpostilla paula.vaisanen@omaishoitajat.fi tai soittamalla p. 050 7806 5107/Paula Väisänen

 

Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!